Verbeterprojecten

Verbeterprojecten

Resultaten verbeteren is een vaardigheid op zich.

Alle soorten verbeteringen hebben echter ©©n ding gemeen: ze moeten tot op de grondoorzaken onderzocht en aangepakt worden om echt het verschil te maken. Dit blijkt in de praktijk vaak moeilijker dan gedacht. Daarom begeleiden wij verbeterprojecten door samen in het veld te staan. We zetten hierbij graag bewezen methodieken in en maken deze toepasbaar voor jouw organisatie. We overdonderen niet met moeilijke modellen en onbegrijpelijk taalgebruik, maar geloven erin dat verbeteren laagdrempeling en praktisch moet zijn. 

Afhankelijk van de ambitie of het probleem kan de aanpak echter verschillen. Wij helpen je deze keuze te maken en ondersteunen jou in het gehele traject. Dit kan zowel in de rol als facilitator, consultant of projectmanager. Daarbij zijn we er scherp op dat verbeteringen daadwerkelijk verschil en impact maken: voor de betalende klant, jouw organisatie en de medewerker.

Wij geloven er echter in dat elk probleem aangepakt kan worden, zolang jouw organisatie beschikt over de juiste probleemoplossende vaardigheden. Alle verbeterprojecten ondersteunen wij dan ook volgens de overtuiging:

Voor doen. Samen doen. Zelf doen.

Bekijk een case