Lean

Lean

Opleidingen+

Lean White Belt - een simulatie game

Een kennismakingstraining met Lean, inclusief een boeiend simulatiespel, is als een korte en inspirerende reis naar de wereld van efficiëntie en verbetering. Tijdens deze training verken je de basisprincipes van Lean terwijl je plezier hebt met een meeslepende simulatie. Je zet hierin de eerste stappen van jouw Lean ontdekkingsreis. 

Na deze enerverende ochtend of middag ben je niet alleen vertrouwd met de kernbegrippen van Lean, maar heb je ze ook in actie ervaren. Je bent klaar om te beginnen met het zoeken en aanpakken van verspillingen in jouw werkplek.

halve dag

Incompany training

  6-12 deelnemers 

Eur 1.499 ex BTW

Ik wil deelnemen!

 
Lean Yellow Belt

Deze training van één dag is als een korte reis naar efficiënter werken. Tijdens deze training ontdek je hoe je verspilling kunt verminderen en je werkprocessen kunt stroomlijnen.

We maken het begrijpelijk en praktisch, zonder te veel technisch jargon. Je leert handige manieren om je werk te verbeteren, zelfs als je nieuw bent in de wereld van Lean. Na deze dag ben je klaar om je werkprocessen te optimaliseren en betere resultaten te behalen.

1 dag

Incompany training

  6-10 deelnemers 

Eur 2.999 ex BTW

Ik wil deelnemen!

 
 
 
 
Lean Green Belt

De vierdaagse Green Belt-training is als een diepgaande ontdekkingsreis naar efficiënter en slimmer werken. Gedurende deze training leer je hoe je verspilling tot een minimum kunt beperken, complexe problemen kunt aanpakken en je organisatie naar een hoger niveau kunt tillen.

We gaan dieper in op de details, maar we houden het begrijpelijk. Je krijgt geavanceerdere tools en strategieën aangereikt om serieuze verbeteringen in je werkprocessen te door te voeren. De opleiding bevat een praktijkopdracht gericht op één of meerdere van deze onderdelen. Coaching en begeleiding vanuit ons is hier onderdeel van.

Na deze vier dagen ben je goed voorbereid om complexe problemen op te lossen en je organisatie naar grotere hoogten te tillen.

4 dagen

Incompany training

  6-10 deelnemers 

Eur 12.499 ex BTW

Ik wil deelnemen!

 

Lean Black Belt

De vijfdaagse Black Belt-training stoomt jou klaar om veranderingen te leiden, als manager of veranderaar. Gedurende deze training focussen we op het Japanse gedachtengoed áchter Lean en op de menselijke kant achter blijvende verandering.

We gaan zoomer o.a. dieper in op wijzes gericht op strategische planning, leiderschap en data-analyse op het hoogste niveau. De opleiding bevat een praktijkopdracht gericht op één of meerdere van deze onderdelen. Coaching en begeleiding vanuit ons is hier onderdeel van.

Na deze opleiding ben je goed voorbereid om de leider te worden die jouw organisatie nodig heeft.

5 dagen

Incompany training

  4-8 deelnemers 

Eur 15.499 ex BTW

Ik wil deelnemen!