Verandering is aan de orde van de dag in organisaties

Maar hoe zorg je er nu voor dat deze veranderingen, verbeteringen worden en mensen het verschil maken? Wij helpen mensen in het aanleren van nieuwe vaardigheden en kennis, om deze direct in de praktijk toe te kunnen passen. Hiervoor werken wij samen met een netwerk van continu verbeter professionals, zodat we op een breed gebied trainingen kunnen inzetten. We maken gebruik van creatieve leervormen, bieden complete LCS gecertificeerde opleidingen aan, maar hebben ook verschillende op-maat-te-maken continu verbetermodules beschikbaar. Hierbij werken we vanuit 4 leergebieden:

Lean opleidingen

Lean opleidingen

Met onze Lean opleidingen ontdek je verschillende kanten van Lean; van het leren wat deze manier van werken is en hoe dit jouw organisatie kan helpen, tot het kunnen toepassen van de principes en technieken, tot het daadwerkelijk maken van verschil in jouw organisatie door het uitvoeren van een praktijkopdracht. 

Om echt aan te sluiten bij jouw behoefte, bieden we verschillende niveau's aan: van introductie tot Yellow, Green en Black Belt.

Behoefte aan meer? Dat kan door meer diepgang en maatwerk die wij bieden op specifieke methodieken zoals de prestatiedialoog, kaizen events of waardestroom analyses.

Agile trainingen

Leren hoe te versnellen en wendbaar zijn in dienst van de klant: dat staat centraal is onze verschillende agile trainingen. 

Middels gamification laten we je ontdekken wat agile werken is. Als je nieuwsgierigheid gewekt is, leer je meer over de ins- en outs van Scrum met onze Agile basis training. Of volg onze professional Scrum master training (PSM1) waarin je leert hoe je agile teams optimaliseert met scrum en hoe je een team maximaal ondersteunt in snel leveren en continu verbeteren. Hiermee wordt je direct klaargestoomd om je PSM1 te behalen via scrum.org.
Agile trainingen
Consultancy vaardigheden

Consultancy vaardigheden

Vaak heb je net wat extra vaardigheden nodig om een verandering goed te leiden, te begeleiden of aan hieraan deelnemen. Hoe visualiseer je bijvoorbeeld een veranderverhaal, hoe begeleid je een workshop met een groep, hoe structureer je een boodschap zodat deze helder en aansprekend is?

Dit zijn enkele vragen waar we je graag bij helpen door gerichte, praktische, trainingen in te zetten: Storylining, Storytelling, Workshop facilitatie, Timemanagement, Excel basics+.

Team dynamiek

Veranderen vraagt om persoonlijke ontwikkeling. Dat is niet altijd gemakkelijk, omdat favoriet en aangeleerd gedrag je kan belemmeren om door te leren. Inzicht krijgen in dit gedrag van jezelf en van elkaar, helpt in het beter begrijpen van het team waarin en waarmee je werkt. Om daarna samen de stappen te zetten richting verbeteren.

We ondersteunen teams in het krijgen van dit inzicht en het samen inzetten van de volgende stappen, onder door de volgende methodieken: MBTI, Belbin, Caluwe, Change leadership, Feedback, Kata coaching.
Team dynamiek